Logo
Mijn 4D MENU

Appartementen en seniorenwoningen te Putten

'dorpse eigenheid'

Streekeigen uitstraling van de woonbuurt

beeldkwaliteitskader

Kenmerkende dominante kappen

dorpse karakter

Bouw locatie: Putten

Bouwer: n.n.b.

Opdrachtgever: Woningstichting Putten

Start ontwerp: 2011

Oplevering: n.n.b.

Appartementen en seniorenwoningen te Putten

Woningstichting Putten heeft in 2011 drie strategisch gelegen panden aangekocht, waarmee zij een omvangrijk aaneengesloten gebied in haar bezit heeft gekregen. Een gebied dat zich uitstekend leent voor herontwikkeling. Dit betekent dat we sterk verouderde, slecht geïsoleerde woningen kunnen vervangen voor nieuwbouwwoningen van uitstekende kwaliteit en een hoge isolatiewaarde. Dus duurzaam en comfortabel.

Voordat de slopershamer er aan te pas komt zijn we een paar jaar verder, maar intussen zitten we niet stil. De stedenbouwkundige opzet is door de gemeente positief ontvangen en inmiddels heeft de architect het ontwerp uitgewerkt. Voordat de bouwvergunning kan worden verleend dient er eerst een gedeeltelijke bestemmingsplanwijziging te worden verleend.

De bewoners zijn inmiddels allemaal persoonlijk bezocht en zijn urgent verklaard bij het zoeken naar andere, passende woonruimte. Uiteraard hebben wij ook de omwonenden op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen. De plannen van de architect zijn tot dusver zeer positief ontvangen.

Lees meer
Vorig project Volgend project