Logo
Mijn 4D MENU

Appartementenpavilioen te Vierhouten

‘rusten in het groen’

Unieke ‘groene’ ruimte van het kavel

Omnia wonen

'pavilioen-achtige opzet met ruime buitenterassen'

architect

Bouw locatie: Vierhouten

Bouwer: n.n.b.

Opdrachtgever: Omnia Wonen

Start ontwerp: 2012

Oplevering: n.n.b.

Appartementenpavilioen te Vierhouten

Midden in het Veluwse bosmassief ligt het dorpje Vierhouten. Op een kavel aan de rand van het dorp is onderzocht op welke manier een aantal seniorenappartementen kan worden gerealiseerd. De unieke ‘groene’ ruimte van het kavel vraagt om een transparante opzet van de bebouwing. Dit is de reden dat architectonisch is gezocht naar een pavilioen-achtige opzet waarin de ontsluitingen en de ruime buitenterassen op een mooie manier gere-integreerd zijn in het totale ontwerp.

Lees meer
Vorig project Volgend project