Architect Nijkerk

4D architecten, staat voor de 4e dimensie welke door velen als “de tijd” wordt gezien. Deze extra dimensie willen we in al onze projecten verwerken. Als architectenbureau zijn wij werkzaam in Nijkerk en de regio. Ons werkgebied is zeer divers en varieert van particuliere woningbouw, restauratie, verbouwingen, kantoren, bedrijfsbebouwing en zorgwoningen. Als architect in Nijkerk ontplooien wij ook initiatieven om in de stad nieuwe ontwikkelingen van de grond te krijgen. Wij zijn van mening dat samenwerken het nieuwe delen is! Een goed voorbeeld is onze architectenvisie over de binnenstad van Nijkerk.
Wij zoeken in ons architectuur naar de balans tussen twee uitersten (heden en verleden) Dit levert naar onze mening altijd een mooi spanningsveld op die de ontwerpen extra diepgang geven. Om een goed en duurzaam antwoord te geven op de ontwerpopgave is passie en vakmanschap nodig. Passie en vakmanschap staan daarom centraal in onze filosofie.