WIJ ZOEKEN EEN BOUWKUNDIG REVIT MODELLEUR

Loop jij straks op deze trap naar je nieuwe werkplek?

Help jij ons met de uitwerking van complexe projecten in REVIT?

Wij maken graag kennis met jou!

Architectuur, Passie & Vakmanschap spreekt dat je aan? BEL!

Ben jij de schakel tussen ontwerp en bouwtechniek en de rechterhand van de architect?

Bouw locatie: Tabakhuis Nijkerk

Bouwer:

Opdrachtgever: 4D architecten Nijkerk

Start ontwerp:

Oplevering:

4D ZOEKT BOUWKUNDIG REVIT MODELLEUR

Help jij ons met de uitwerking van complexe projecten in REVIT?

Architectuur, Passie & Vakmanschap spreekt dat je aan?

Wij maken graag kennis met jou!

4D architecten Nijkerk is een breed georiënteerd, full-service architectenbureau in Nijkerk bestaande uit 10 professionals. Projecten van klein tot groot, van complex tot eenvoudig. Opererend binnen woning- en utiliteitsbouw zoals gezondheidscentra, scholen, herontwikkelingen (zoals het Tabakhuis), particulier woningontwerp als ook interessante interieuropgaven. Met een gedreven groep wordt in teams in een open en inspirerende omgeving aan deze uitdagende projecten gewerkt waarbij samenwerking en kennisdeling centraal staat.

Wie ben jij?

Als ervaren en enthousiaste bouwkundig Revit modelleur met o.a. ervaring binnen de woning- en utiliteitsbouw beschik je over uitstekende bouwkundige kennis, heb je affiniteit met architectuur en met bouwkundige uitwerking van projecten in details. Je bent een teamplayer, je hebt passie voor je vak en je weet dit zowel naar collega’s als externe stakeholders over te dragen!

Wij vragen;

• Een afgeronde HBO of universitaire opleiding Bouwkunde of Architectuur;
  • Het (zelfstandig) kunnen vertalen van ontwerpen naar bouwtechniek in alle fasen van een project;
  • Ervaring met Autodesk Revit, kennis van Sketchup, Photoshop en Indesign is een pré;
  • Goede kennis van Nederlandse bouwregelgeving;
  • Flexibel schakelen tussen diverse projecten en interesse voor detail;
  • Zowel zelfstandig als in teamverband werken;
    Uitstekende communicatieve-, grafische- en visualisatie vaardigheden.

Wij bieden;

• Een functie voor minimaal 32 – 40 uur;
  • Een dynamische en inspirerende werkplek in het Tabakhuis (www.tabakhuis.nl);
  • Korte lijnen en veel vrijheid;
  • Een kartrekkers rol en kennisdrager van REVIT binnen het bureau;
  • Ruimte voor je eigen ontwikkeling;
  • Architectuur, passie en vakmanschap;
  • Interessante, spraakmakende en leerzame projecten;
  • Salaris conform de CAO voor architectenbureaus en inschaling op basis van opleiding en relevante werkervaring.

Word jij ons nieuwe teamlid?

Stuur dan jouw CV, motivatie met een portfolio naar: nijkerk@4Darchitecten.nl t.a.v. Dhr. Alex Drost o.v.v. Sollicitatie bouwkundig Revit modelleur.

Wil je meer weten?

Bekijk onze website http://nijkerk.4darchitecten.nl/ of bel 033-2471120.

Download hier de  vacature 4D