Logo
Mijn 4D MENU

Architectenselectie Reigerstraat te Barneveld

Samen Sterk

Servicegerichtheid & Verbondenheid

Ontmoeting = bruisruimte

Bouw locatie: Barneveld

Bouwer: -

Opdrachtgever: Estea

Start ontwerp: 2012

Oplevering: -

Architectenselectie Reigerstraat te Barneveld

De locatie van een voormalige basisschool aan de Reigerstraat in Barneveld is geschikt om een nieuwe ontwikkeling te starten. De gedachte is om hier een  nieuw kantoorbebouw en een woongebouw te plaatsen. Twee verschillende bestemmingen op 1 terrein met de sterke wens om een duidelijke identiteit ten op zichte van elkaar te houden.

Omdat aan weerszijden van het perceel de bebouwing groot en massaal zijn, is het nodig om de twee nieuwe gebouwen stedenbouwkundig met elkaar samen te laten werken. Op deze manier kunnen zij samen een goed tegenwicht vormen tegen de forse massa’s rondom hen. In het ontwerp is duidelijk sprake van een samerwerking van de massa’s, maar tegelijkertijd hebben ze door materialisering en kleurgebruik ook een eigen identiteit. Samen zijn ze sterk!

Lees meer
Vorig project Volgend project