Logo
Mijn 4D MENU

Interieur / verbouwing woning Nijkerk

'ruimer, lichter en lekker strak'

Verbouwing begane grond indeling

Verplaatsing bestaande keuken

Heldere indeling van de woonruimte

Vergroting bestaand erker

Bouw locatie: Nijkerk

Bouwer: Bouwbedrijf Kas

Opdrachtgever: particulier

Start ontwerp: 2013

Oplevering: 2013

Interieur / verbouwing woning

Voor de verbouwing van de woning in Nijkerk werden wij gevraagd om na te denken over de volgende punten, namelijk:  ruimere woonkamer,  ruime keuken, liever geen verkleining van de tuin en meer ruimte in de hal.

Door een het verplaatsen van de keuken naar de garage en een slimme uitbreiding van het bestaande erker werd een aantal van de bovenstaande wensen opgelost. Verder werd het daardoor mogelijk om de hal meer ruimte te geven. Hier is dan ook een mooie garderobe nis gemaakt.  De bestaande garage is aan de voorzijde nog uitgebreid zodat er nog een berging voor fietsen is overgebleven.

De bestaande keuken opstelling is verplaatst en heeft een nieuwe kleurafwerking gekregen. Het totale resultaat is mede door de strakke afwerking helder, ruim en licht geworden.

Lees meer
Vorig project Volgend project